Pek de iyi değilim...

Bir tuhafım bu günlerde. Keyifsiz, tatsız ve yorgunum... Yansıtmamak için fazladan çaba sarfetmek iyice yoruyor beni. Bi yandan nasıl hissetmek istiyorsam öyle davranayım diyorum, beynim kabullensin diye ama olmuyor. Öyle yorulmuşum ki bu kez kendimi de kandıramıyorum. Hayat benim yerime çözer diyerek çözümünü ertelediğim her şeyi çözmeliyim sanki; ama buna hiç gücüm kalmamış gibi geliyor.

Bu ara elimi attığım şeylerin tam dokunacakken elimden kayıp gitmesinden gına geldi bana... Çaldığım her kapının kapanması ve bir de defalarca kilitlenmesi fazlasıyla yordu... Heyecanla başladığım her yolun bir anda duvarlarla örülüp kapatılmasından da bıktım. "Hayırlısı buymuş" demek artık slogan oldu dilimde, başta inansam da artık inanamıyorum buna. Bu nasıl bir hayırmış ki yıllardır gelip bulamadı beni. Gelesi varsa ve yolu kaybettiyse ben gidip alabilirim kendisini ama yok!!! Onun gelesi yok gibi.

Şimdi bir anda ne oldu diyorsunuz belki de içinizden ama bir anda olmadı bunlar... Sadece benim güçlü kadın olma halim çatırdadı biraz. Yoruldum. Öyle yoruldum ki günlük olarak yaptığım şeyleri bile unutur hale geldim. Öyle yoruldum ki uyumaktan başka bir şey istemiyorum. Öyle yoruldum ki sabrımın sonuna dayandığımı hissediyorum... Ve öyle yoruldum ki hiçbir şeyi düşünemiyorum.

İnsan telefonunu çantasından çıkarıp çıkarmadğını ya da duştayken saçını şampuanlayıp şampuanlamadığını hatırlamaz mı ya!!! Ben hatırlayamıyorum. Allah'a şükürler olsun ki bazı şeyleri yıllardır aynı saatlerde ve aynı sıralarda yaptığım için sorun yaşamadan yapabiliyorum; ama diğerleriyle nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum...
Oturup düşünüp kalbimdeki sesi bulup aklımı da işin içine katıp yolumu çizmeliyim ama öyle dağınık ki dikkatim, nereden başlayacağımı bile göremiyorum!

Daha kötü günlerim de olmuştur elbet. Bu zamanlar da geçecek biliyorum. Hatta belki de " amma da büyütmüşüm; işte her şey halloldu" diyebileceğim bir gün de gelecek ama bana şimdi lazım. Bir mucize, bir ışık, bir şans kapısının aralanması... bir şey lazım...

Bu kadar yenilmiş ve kaybetmiş hissettiğim bu anda bir şey lazım!!

Yorumlar

  1. her gününün keyfini çıkarmaya çalış cnm, neye sahip olduğumuz değil, neyin keyfine varabildiğimizdir mutluluğu yaratan...;) sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür canım... Nasıl duygulandım bu yorumları okuyunca...

      Sil
  2. Beautiful girl :)

    http://www.101fashionstreet.com/

    YanıtlaSil
  3. hepimize bazen oluyor böyle,ben de git-geller yaşıyorum zaten.sonra biden hiç beklemediğim bir anda öyle birşey oluyor ki hoooop hemen herşey tersine dönüyor.aslında herşey bir mucize,nefes almamız bile.öyle bakmalı herşeye ve içimizi serin tutmalıyız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbimi serin tutmaya çalışıyorum canım, çok çok teşekkür ederim ilgin için...

      Sil
  4. Canım üzüldüm yazını görünce. Bu durumu yaşayan bir çok insan var. Zaman zaman hepimize oluyor. Benim de kendimi çok umutsuz hissettiğim dönemler oluyor. İnsan hayatı işte. Ne yazıkki hep mutlu devam etmiyor. Silkelenip kendine geleceğin bir an mutlaka olacaktır. O zamana kadar kendine izin ver. Düşünme, kafanı oyalayacak şeyler bul. Zamanla bıkkınlığın ve mutsuzluğun yerini mutlaka yeni umutlara bırakacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Nasıl duygulandım bilemezsin. İyi ki varsınız diyorum. Kesinlikle uygulayacağım söylediklerini yani en azından deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. hayatta düzelmiyecek halledilmycek hiçbirşey yoktur ben bile bunu yapabildiysem herkes yapabilir sıkma canını...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah dediğin gibi olur.. Senin için de daha güzel şeyler olur..

      Sil
  6. Canımmmm umarım senin de hayatındaki griler siyahlar bir çırpıda silinir yok olur ve bembeyaz, pastel renkli günler bizim olur :) Öpüyorum çok, sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Dibe vurmadan yüze çıkılmazmış canım az sabır, düzelecek herşey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevda'cım. İnşallah düzelecek her şey..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEREDE KALMIŞTIK VOL. BİLMEM KAÇ....

Aniden Uyanırsın Bazı Geceler...