Prenses ve Korsan'dan Sevgilerle...



Uzun zamandır burada olamadığımın elbette farkındayım ama öyle koşturmaca halindeym ki ben bile kendimi unutuyorum... Üstüne üstlük bir de bizim yaramazları kısırlaştırınca işler hepten karmakarışık oldu. Uykusuzum, vicdanım darmaduman, içim acıyor... Perşembe gününden beri bir ben bir de kız kardeşim biliyoruz yaşadıklarımızı... Çok şükür iyiler. Şimdilik her şey yolunda. Oğlumuz ilk gün bile ayaklanmıştı ama kızımızın çok daha zor oldu ayaklanması. Şu an kendisi tüm gövdesini saran bandajından nefret ediyor ama muzurluklarına kaldığı yerden devam ediyor ikisi de... Bir süre daha evde olacaklar... tek bildiğim sokakta yaşamaya alışmış kedi evde çıldırıyor arkadaş! sıkıntıdan bizimle boğuşuyorlar eller kollar cırmık cırmık... Geçen gün Korsan pantolonumu kemiriyordu sıkıntıdan... Prenses deseniz nerede bi monitör bulsa kuyruğunu sürte sürte tur atıyor önünde. Gece gündüz uykuda olduğumuzu fark ettikleri anlarda yastık yorgan ne varsa üstümüzde açmak için kedi üstü bir çaba sarf ediyorlar. Bazen cinnet geliyor ama bi mırmır edişleri hepsini silip atıyor... Hepinizi öpüyoruz...


Yorumlar

  1. Kedisi çocuğu farketmez ben diyorum 2 tane zor diye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor ne demek.. Çıldırasım geldi bu gece... 1 de uyuyoruz hatta bayılıyoruz; sabah 5 olunca imam efendi uyanmadan ayaktayız... Her biri de ayrı nazlı. Bi de dürn tatildeki annem döndü, bi yandan da o kapris peşinde. Az kaldı yangın varrrrr... diye sokaklara atıcam kendimi =)

      Sil
  2. Oyy kurban olurum size , nede güzel düşünüyorsunuz kuzuşları :) Zor anacım bir ana birde hayvan sahibi olmak çok zor :)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah güzel patililere^-^ Çok geçmiş olsun. Dişi kedilerin kısırlaştırılma işlemleri biraz daha meşakkatli.
    Erkek kediler daha çabuk ayaklanıyor. Aşkım da kısırlaştırıldığının ertesi günü fırtına gibiydi^-^
    Biz 2 gün önce bir de 3. kedişimizi dahil ettik hayatımıza^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşallah size.. Biz ancak sokakta bakabiliyoruz. Annem evde istemiyor bir de benim alerjim var sanırım =) gözlerim kıpkırmızı olup çılgınlar gibi kaşınıyor ama ben hala bizimkilerle koyun koyunayım =)

      Sil
  4. çok tatlılar , vicdanınız rahat olsun sokakda doğan yavrular 1 senesini göremeden ölüyorlar:((( kısırlaştırmak en doğru hareket bizimde kısırlaştıracağımız sitemizin kedileri var bi organize olsak yaptırmak istiyoruz.
    yildizlimakyaj.blogspot.com (çekilişim var beklerim;) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bir an önce organize olabilirsiniz. Prenses'in diğer iki kardeşi kışın soğuk şartlarına dayanamadı malesef. O günden sonra Prenses karlı buzlu havaları evde atlattı ..

      Sil
  5. I love these cats...ok I love all the animals in general, but these are wonderful!
    Kisses, Den.

    http://thebsheep.blogspot.it/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEREDE KALMIŞTIK VOL. BİLMEM KAÇ....

Aniden Uyanırsın Bazı Geceler...