Benim miniklere yuva lazım... Bir yardım etseniz...

Evden kaçan asi kızım


  Bir süredir birbirimizi tanıyoruz ve bilirsiniz ki kedileri çok severim.

 Evimde iki kedi var. Erkek olanı kısırlaştırdık; ancak dişi olan kısırlaştırılmasına haftalar kala bir gece evden kaçtı ve 25 gün önce de anne oldu.

  Mutlu muyum? Tabii ki ama bir yanım da hüzünlü. Evdeki kedi nüfusu maksimuma ulaştığından bebekler sütten kesilince onları sahiplendirmem gerekecek.

  Bir kaç yere haber verdi ve sizlerden de yardım istiyorum.

  Minik torunlarıma ömürlük yuvalar bulmam için bana yardımcı olun. İster buradaki fotoğraflarla kendiniz yazın, ister bu postun linkini paylaşın, isterseniz de HaySev'in bebekler için yayınladığı bu ilanın linkini yayın; ama lütfen bana destek olun.

  Eminim bazıları onlara da bak diyecek, bakabilecek olsam zaten bakardım ama ne yazık ki annem bu duruma izin vermiyor. Evde de tek başıma yaşamadığım için iki kediyi dört yapabilme şansım yok.



  Eğer merak edenler olursa kediler cins değil. Hoş bana sorarsanız benim evde baktıklarım da dışarda baktıklarım da oldukça cinsler! ama bu yine de "tipi güzelse severim" hayvan severlerine uymuyor. Anneleri Viski'yi sokakta büyük kedilerin elinden kurtarıp eve almıştım. O da bakarız diyip alınan ama sonrasında sokağa bırakılan canlardan olacak ki kendini savunamıyordu. Onun orada kalmasına izin veremezdim. Kucakladığım gibi soktum içeri. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Hem annesine bakarsanız uzun yumuşak tüyleri, oyuncu kişiliği ve kocaman gözleriyle bebekleri de geleceğin sevgi yumakları olacak.



Viski'nin mırıltılarıyla uyumayı, eve geldiğimde kapıda beni karşılamasını, yemek yerken ekmeğimi kaçırmasını hiçbir şeye değişmem mümkün değil. Bence kediyle yaşamadan mutluluğu da biraz eksik bırakmışım bunca sene. Onun bir bakışıyla tüm günü unutabiliyorum ve yine onunla her şey aklımdan uçup gidiyor.




  İşte bunlar da minik afacanlar. Henüz sütten kesilmediler. Bu nedenle de hala anneleriyle kalacaklar bir zaman daha.

  Tuvalet alışkanlığı, yaş ve kuru mama yeme durumu başlayana kadar da onlardan ayrılmayı düşünmüyoruz =)

  Şimdilerde ufak ufak oyunlar oynuyorlar, saklanıyorlar, bira adım atıp biraz düşüyorlar, bolca uyuyorlar ve annelerini emiyorlar.

  Siz de böyle tatlı bebekleriniz olmasını isterseniz lütfen benimle iletişime geçin. (gizemizmirli@gmail.com)







Daha fazla fotoğraf ve video için @gizemizmirli instagram hesabıma bakabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

... öptüm ...



Yorumlar

  1. aah ah kaç defa kedi beslemek istedim ancak önceleri annemin şimdi de eşimin itirazlarından dolayı olmadı. bu arada, blogunuz çok hoş, beğenerek okudum, takibe aldım, ben de sizi beklerim, sevgiler, www.mekilaningezegeni.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEREDE KALMIŞTIK VOL. BİLMEM KAÇ....

Aniden Uyanırsın Bazı Geceler...