Vanilya Club Eylül...


Geçen ay yaşadığımız tatsızlıktan sonra üyeliğimi durdurmayı düşünmüştüm aslında ancak sonrasında hem yoğunluktan hem de geçmiş güzel günlerimizden dolayı bu kararımdan vazgeçtim... Bugün öğlen saatlerinde de eylül kutusuna kavuştum =)


Bu ay 5 tam boy ürün gönderimi yapacağını duyurmuştu Vanilya Club... Kutuyu açtığımda gözlerime inanamadım =) Uzunca bir süredir denemeyi istediğim Hello Kitty ürünleri karşımdaydı...


Ekka Kozmetik ile işbirliği yapılmış anladığım kadarıyla... Not: Bu fotoğrafın tuhaf renklerinin sebebi son dakikada evde aceleyle çekmiş olmamdır. =)


Kutudan çıkan ürünler ve ambalajları...



İşte burada da ürünler... Eye Liner, Magic Lip Stick, Lip Gloss, 4lü Far ve yara bantları...

Rujun başka bir markası bende vardı ve severek kullanıyordum. Bu yüzden bu ürüne bayıldım =) Hiçbir ürünü henüz denemedim o yüzden şimdilik sadece çok cici olduklarını söyleyebiliyorum =) Bu arada mor farımın kırık olmasının sebebi kargo ya da Vanilya ile ilgili değil. Araba fren yapınca ön tarafa uçan kutu en az hasarla bu şekilde kurtuldu =(

Bu arada bu güne kadar dip liner kullanan ben, eye liner için çok heyecanlıyım =)

Öptüm....

Vanilya Club'a üye olmak isterseniz.... Buraya tık =)

Yorumlar

  1. bu ay doğum günüm olması sebebiyle kendime doğum günü hediyesi olarak vanilyaya katıldım geçen ay. benim de bugün geldi paketim:) rujum kahverengi. farların da rengi farklı. pembe, mercan, bej ve kahverengi.
    kahverengi ruju nasıl kullanacağımı çözemesem de cruelty free bir markanın ürünlerini yollamalarına çook sevindim:D
    sen de öyle güzel fotoğraflar çekmişsin kii bana neden öyle yollamadılar diye kıskanacaktım az daha sonra farkettim ki fark sende;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 metrelik nane bahçemizi kullandım =) annem sulamaya başlamadan acele acele çektim =) Çok teşekkür ederim.. Doğum günün kutlu olsun bu arada, güle güle kullan =)

      Sil
  2. Çok güzel bir kutu olmuş bu ay denedikten sonra yorumlarını bekliyoruz.

    http://dorelame.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de denedikten sonra yazmayı bekliyorum kendimden =)

      Sil
  3. Ben biliyodum pişman olacağımı:( Hello Kitty ürünlerini hep merak etmiştim. Yollamak için benim üyeliğimi durdurmamı beklemişler galiba canım :( Hepsini de güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan, koskokca kızlar olarak hello kityy'ye mutlu olmayacak kimseyi tanımıyorum ..

    YanıtlaSil
  5. Bana da eyeliner yerine dipliner yollamışlar. Bir de o kırmızı parlatıcının rengi bende kahverengi, bunlar yaşa göre mi renk yolluyorlar ne, attırmasınlar tepemi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok benimki de kahve tonlu, fotoğrafta ne yaptıysam kırmızı çıktı kendisi =) Hem yaşa göre olsa en enerji dolumuz sensin; İki çocuk bir Bahadır'a rağmen hala dimdik ayaktasın =)

      Sil
  6. Bugüne kadar gördüğüm en güzel Vanilya kutu. Bu ay ki kutuyu keşke kaçırmasaydım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl tepki topladılarsa bu ay coşmuşlar bence =)

      Sil
  7. vanilya kutuya ankarada olmayan bu ürünleri bize yolladığı için ve ablam olarak üyeliğini durdurmadığın için de sana teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. rezalet bir kutu hepsi çok kalitesiz ve çok kötü kokuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pigment düzeylerini de kokularını da beğendim, eğer size gelen kutuda bir sıkıntı varsa Vanilya Club ile iletişime geçip sorunu çözebilirsiniz.

      Sil
  9. Ya be nde glossun rengine takılıp çok kıskanıp bozuluyordum ki rengini yansıtamadığını okudum. Çünkü benimki de kahve :) Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEREDE KALMIŞTIK VOL. BİLMEM KAÇ....

Aniden Uyanırsın Bazı Geceler...